Всі категорії
Додати товар

Туш для вій vibely silver tube mascara 4d 2 в 1

199 грн
Опис

- Миттєво створює ефектні та виразні вії за допомогою туші Vibely Mascara. Ця стійка водостійка формула призначена для подовження й потовщення вій до 5 разів, забезпечує стійкість упродовж усього дня. З двома варіантами пензля для бажаного образу насолоджуйтеся нашим чудовим, об'ємним виглядом.

- Ця новаторська туш створена на основі технології, яка не скочується, не відшаровується й не розмазується. Без плям, без залишку, водостійка та довговічна. Спробуйте нашу шовковисту, пухнасту гладку формулу, яка надає вам природного вигляду.

- Dual-Brush дизайн для двох неймовірних образів. Шукаєте ви густу та повну або довгу та струнку туш, з тушшю Vibely Mascara вам не потрібно вибирати щось одне. Забезпечує об'єм, поділ і довжину. Щетинки розташовані рівномірно, що допомагає розділити вії та зробити їх довшими.

- Інтенсивний, драматичний об'єм і довжина, що робить його вп'ятеро густішим і довшим. Подовьте свої натуральні вії до приголомшливої довжини. Туш для вій 4D Silk Fiber Eyelash Mascara глибоко пігментована та миттєво створює чудові вії.

- Оновіть свою туш! Покращувальна туш 4D Silk Fiber Mascara на 100% не піддаєтьсяажному поверненню. Ми з гордістю заявляємо, що ніколи не тестували й ніколи не тестуватимемо її на тваринах. Якщо ви шукаєте подарунок на будь-яке свято, туш Vibely — найкращий вибір!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари