Всі категорії
Додати товар

Туш для вій lancome hypnose drama mascara

370 грн
Опис

Об’єм 2 ml
Відтінок EXCESSIVE BLACK
Батч-код 62X400
Приїхала 08.01.2024 з Франції
Нова! Не відкривалася! Оригінал!
Без коробки, була частиною набору.

Якщо ви знаходитеся в пошуках ідеальної туші для вій, для вас є лише одна відповідь - Hypnôse Drama. Магічний винахід від відомої французької марки Lancome подарує вашому погляду яскравість, глибину і сяйво, зробивши вії надзвичайно довгими і об'ємними. Спеціальна формула туші забезпечує не тільки відмінне профарбовування, але й захист та зміцнення, робить вії м'якими, еластичними і заворожливо довгими.

Унікальна вигнута форма щіточки профарбовує і розділяє кожну вію, роблячи її гнучкою й еластичною. Комплекс збагачений натуральними речовинами і воском, що дозволяє краще й ефективніше профарбувати кожну волосинку, зробивши погляд виразним та магнетичним. Колірні пігменти дарують насичений, стійкий колір туші. Туш не обсипається і не скочується. Захисні та зміцнювальні інгредієнти оберігають вії від випадіння, ламкості і потоншення.

Туш легко і швидко наноситься, не залишаючи грудочок і не скочуючись. Кожна вія стане надзвичайно об'ємною і довгою, створюючи пурхаючий ряд прекрасних вій, які обрамляють ваші гарні очі. Туш Hypnose Drama - драматичний і глибокий погляд ваших заворожливих очей!

💚 Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент постійно оновлюється. 💚

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bergamotstore
Bergamotstore
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Був

Схожі товари