Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Clarins sos сироватка для вій

637 грн -16% 540 грн
Опис

Країна походження:Франція
Властивість/дія:для стимуляції росту
Область застосування:для очей
Інгредієнти:натуральний склад.

Опис❗
Clarins SOS Lashes Serum Mascara — багатофункційна туш для вій із властивостями сироватки. Засіб з легкою нелипкою консистенцією має приємний карамельний відтінок. Він посилює свій колір вій і підкреслює їх, тому його можна використовувати як самостійний б’юті-продукт. Завдяки щіточці Clarins Lash Care Brush, створеній з ультрам’яких бавовняних волокон, туш легко та рівномірно наноситься, охоплює кожну вію, подовжує та створює гарний вигин. Lashes Serum Mascara можна використовувати як праймер: туш, нанесена зверху, стає яскравішою та краще тримається.

Одночасно туш-сироватка є засобом швидкої допомоги для ослаблених і тонких вій: її використовують як живильну маску, яка зміцнює і стимулює ріст. Сироватка містить 94% натуральних інгредієнтів. Серед них цукри органічного вівса, екстракт мастики, органічна рицинова олія, сфінганін, пантенол і фірмовий Lash Boosting Complex. Внаслідок регулярного використання сироватки вії помітно зміцнюються, стають густими та яскравими.

Як використовувати❗
Нанесіть туш-сироватку на чисті вії. Використовуйте як туш-відтінок із природним ефектом або як основу для кольорової туші.

Характеристики❗
Інгредієнти: вода, гліцерин, спирт, пропандіол, рицинова олія, ПВП, акрилоїлдиметилтаурат амонію/Вп сополімер, карамель, екстракт вівса, сфінганін, пантенол, каприлілгліколь, гідроксиацетофенон, хлорфенезин, калій цетилфосфат, каприловий/каприновий тригліцерид, колірний індекс 77499/оксиди заліза, динатрій ЕДТА, колірний індекс 77491/оксиди заліза, колірний індекс 77492/оксиди заліза, камедь мастикового дерева, гідроксид натрію, бензоат натрію, фітинова кислота, етиленбрасилат.

Перед замовленням, уточнюйте наявність. Продаю лише оригінальні
❗❗❗ ТЕСТЕРИ ❗❗❗

❤️Тільки оригінальна продукція;
❤️відправка новою поштою по безпечній оплаті;
❤️обмін і повернення не передбачено;
❤️ додаткові фото товару по запиту .

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sssss777
Perfumer
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була