Всі категорії
Додати товар

Новинка! туш для вій anastasia beverly hills lash sculpt lengthening & volumizing mascara 5 мл

590 грн -16% 500 грн
Опис

Новинка!
Туш для вій Anastasia Beverly Hills Lash Sculpt Lengthening & Volumizing Mascara 5 мл

Anastasia Beverly Hills Lash Sculpt Lengthening & Volumizing Mascara – туш у зручному форматі для подорожей, яка легко забезпечить вражаючий об'єм та додаткову довжину для ваших вій, роблячи погляд магічно привабливим та грайливим. Вона створена для надання спокусливого ефекту подовжених і об'ємних вій, які набувають ще більш витонченого вигину з кожним нанесенням.

Формула туші включає доглядаючі, об'ємні та подовжуючі компоненти, створені для максимального ефекту подовження та ущільнення кожної вії. Основні компоненти - біотин, колаген та пептиди - підтримують здоров'я, обсяг та довжину ваших вій. Завдяки відсутності парабенів, фталатів, мінеральної олії та сульфатів туш Anastasia Beverly Hills Lash Sculpt Lengthening & Volumizing Mascara стає ще більш привабливою для тих, хто цінує безпеку та ефективність.

Унікальна формула забезпечує вій незвичайний об'єм і довжину, не піддаючись обсипанню, склеюванню або розмазуванню. Результати клінічних випробувань говорять самі за себе: 92% учасниць відзначили збільшення довжини, 90% помітили приріст обсягу, а 82% повідомили відчуття піднятих та чітко розділених вій.

Спеціальний пензлик і унікальна комбінація компонентів забезпечують точне нанесення, роблячи кожну вію максимально виразною і красивою. Anastasia Beverly Hills Lash Sculpt Lengthening & Volumizing Mascara – ваш незамінний помічник для створення приголомшливого макіяжу очей, що збережеться в ідеальному стані за будь-яких умов.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари