Всі категорії
Додати товар

Туш для об'єму та подовження вій rare beauty perfect strokes universal volumizing mascara 8мл

584 грн -10% 526 грн
Опис

Туш для об'єму та подовження вій Rare Beauty Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara 8мл
Оригінал із США

Rare Beauty by Selena Gomez Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara — універсальна туш, яка дасть вашим віям усе бажане — об'єм, довжину та підкручування без обважнення й осипання.

Ця туш створена для всіх типів вій. Вона повністю обволікає кожну вію, миттєво піднімаючи, подовжуючи, надаючи вигин і додаючи об'єм. Більше не треба вибирати між об'ємом, вигином і довготривалою стійкістю. Все це поєднує в собі Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara от Селены Гомес.

Формула туші ідеально збалансована — не рідка, щоб не розмазуватися, і не суха, щоб дарувати насичений колір і об'єм. Спеціальний пензель об'єднує довгі та короткі щетинки для приголомшливого ефекту.

Кожна вії отримує ідеальну кількість туші для природного об'єму та подовження. Ультрачорна водостійка формула туші протримається весь день, не обсипаючись і не залишаючи слідів.

Дослідження показали: 100% опитаних підтверджують, що вій отримують додатковий об'єм незалежно від їх типу. 95% користувачів вказали на підіймання гребінців, а 93% підкреслили поділ і фарбування вій без склеювання. 92% підтвердили помітне подовження, яке тримається весь день і зазначили більше вигину вій.

Туш має прекрасну пігментацію з першого помаху пензликом, легко роблячи кожну вію щільною й довгою. Формула з касторовою олією дарує природне кондиціонування вій, живить і зміцнює їх.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари