Всі категорії
Додати товар

Туш bobbi brown smokey eye mascara відтінок black, 3 ml

370 грн
Опис

Туш Bobbi Brown Smokey Eye Mascara
Відтінок Black, 3 ml

Американська компанія Bobbi Brown вже давно завоювала мільйони сердець у всьому світі завдяки своїй косметиці найвищої якості. Не стала винятком і чудова туш Smokey Eye Mascara, яка не розчарує вас своїм ефектом. Вона стане ідеальною супутницею для дівчат, які віддають перевагу макіяжу з акцентом на очах, оскільки робить вії виразними навіть при нанесенні в один шар.

Туш оснащена зручною щіточкою, яку за формою можна визначити як "класична", адже в ній немає жодних вигинів, потовщень або ворсинок різної довжини. Саме тому з її допомогою дуже легко профарбувати кожну вію від основи до самого кінчика, за рахунок чого вії здаватимуться неймовірно довгими. Туш не склеює вії, має дуже насичені пігменти, за рахунок чого навіть в один шар вії виглядають по-справжньому чорними.

У процесі нанесення туш не розмазується і не тече, протягом дня не обсипається і, що однозначно вас порадує, вона досить легко видаляється за допомогою будь-якого очищуючого засобу.

Спосіб застосування
Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою-аплікатором і проводячи нею вздовж вій.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize