Всі категорії
Додати товар

Сироватка-кондиціонер для вій nanolash eyelash serum

1295 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип декоративної косметики: Інший тип косметики
Кілька примірників у наявності

Сироватка-кондиціонер для вій Nanolash Eyelash Serum
Густі і довгі вії - мрія багатьох дівчат. Для її втілення в реальність сучасна індустрія краси пропонує багато варіантів. Альтернатива нарощування і спосіб відновити вії після нього - сироватка-кондиціонер для росту вій Nanolash Eyelash Conditioner. Уже через місяць регулярного застосування виробник обіцяє вражаючий результат: вії стануть довгими, густими і шовковистим - можливо, виникне бажання повністю від здаватися від туші з ефектом додаткової довжини і об'єму.

Завдяки інтенсивному живильному дії активних компонентів формули сироватка відновлює пошкоджені волоски, забезпечує зміцнює дію і стимулює зростання. Нові вії виростають здоровими, гнучкими, гладкими і шовковистим. Наноситься сироватка на корені вій, для зручності і комфорту під час процедури передбачена спеціальна тонка пензлик-аплікатор. Nanolash Eyelash Conditioner і ви володарка розкішних вій!

Спосіб застосування

наносите продукт точно на місце зустрічі війок і століття, тобто на корені вій.

Склад

Aqua, Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide, Euphrasia Officinalis Extract, Sodium Chloride, Alcohol Denat., Benzalkonium Chloride.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок

Схожі товари