Всі категорії
Додати товар

Туш для вій (щей оздоровлює і покращує стан вій)

490 грн
Опис

#Туш_для_вій
Туш для вій від Prouvé/Пруве не тільки додасть виразності Вашим віям, але й зміцнить та відновить їх. Туш для вій додасть Вам ефект максимально довгих та густих вій. Але це ще не все! Наша туш подбає про Ваші вії зсередини, активно працюючи над цим протягом довгого дня.

За що Ви її полюбите: за помітне покращення стану вій, зменшення випадння та ламкості. Ваші вії стануть густими та міцними.

Що Вас порадує: легка, кремова текстура з глибоким чорним кольором та тонка, силіконова щіточка, яка прекрасно розчісує вій та ретельно профарбовує їх. Завдяки цьому Ви ідеально профабуєте їх, що забезпечить Вам ефект максимально довгих та густих вій.

Що забезпечить Вам додаткову безпеку: гіпоалергенна, м'яка формула також рекомендується для жінок з чутливими очима, які також носять контактні лінзи. Ми також подбали про тести під наглядом офтальмолога.

У чому наш секрет: надзвичайно багата формула, яка містить масляну гуму з вічнозеленого дерева Pistacia lentiscus; натуральний, універсальний, активний інгредієнт KERANUTRI ™, який збільшує діаметр, еластичність і міцність вій, зменшує їх ламкість. Зміцнює як пошкоджені, так і здорові вії. Зване «рідким золотом», що зміцнює масло Аргана.

Чому Ви не поміняєте її на іншу: зручність та комфорт як під час нанесення, так і зняття. Туш не склеює та обтяжує вії, а завдяки воскам стійким до впливу високої температури - НЕ розмазується і не обсипається, не відбивається на повіках і щоках, залишаючи вії м'якими та еластичними. Забезпечує тривалий ефект та бездоганний макіяж протягом багатьох годин.
Об'єм 11 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yulyazhurba
velvet
Супер-продавець
Ладижин
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари