Всі категорії
Додати товар

Тушь vibely mascara 2 в 1, об'єм 4d, водостійка, чорна

120 грн
Опис

❗мінімальне замовлення в магазині 250грн
Нова туш Vibely Mascara 2 в 1 - всього 2 кроки для отримання довгих та об'ємних вій:

1 КРОК - зробіть об'єм від основи вій та до їх кінчиків.

2 КРОК - поділ та подовження вій.

Про цей товар

Миттєво створює ефектні та виразні вії за допомогою туші Vibely Mascara . Ця стійка водостійка формула, призначена для подовження та потовщення вій до 5 разів, забезпечує стійкість протягом усього дня. З двома варіантами пензля для бажаного образу насолоджуйтесь нашим чудовим, об'ємним виглядом.

Ця новаторська туш створена на основі технології, яка не скочується, не відшаровується та не розмазується. Без плям, без залишку, водостійка та довговічна. Спробуйте нашу шовковисту, пухнасту гладку формулу, яка надає вам природного вигляду.

Dual-Brush дизайн для двох неймовірних образів. Чи шукаєте ви густу та повну або довгу та струнку туш, з тушшю Vibely Mascara вам не потрібно вибирати щось одне. Забезпечує обсяг, поділ та довжину. Щетинки розташовані рівномірно, що допомагає розділити вії та зробити їх довшими.

Інтенсивний, драматичний обсяг і довжина, що роблять його в 5 разів густішим і довшим. Подовжіть свої натуральні вії до приголомшливої ​​довжини. Туш для вій 4D Silk Fiber Eyelash Mascara глибоко пігментована та миттєво створює чудові вії.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irina.beauty
irina.beauty
Подільськ
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари