Всі категорії
Додати товар

Набір для макіяжу очей від lancome. hypnose drama

500 грн
Опис

Пропоную Вашій увазі набір для макіяжу очей від Lancome. Яскрава косметичка у подарунок!
Набір складається з двох нових мініатюр:

туші для вій Lancome Hypnose Drama, 2 мл, батч-код 62Х400, термін до 04.26
та
олівця для очей Lancome Le Crayon Khôl EyeLiner, 0.7 гр, батч-код JYWN2E, термін до 11.25

Lancome Hypnose Drama - магічний винахід від відомої французької марки Lancome подарує вашому погляду яскравість, глибину і сяйво, зробивши вії надзвичайно довгими і об'ємними. Спеціальна формула туші забезпечує не тільки відмінне профарбовування, але й захист та зміцнення, робить вії м'якими, еластичними і заворожливо довгими.
Унікальна вигнута форма щіточки профарбовує і розділяє кожну вію, роблячи її гнучкою й еластичною. Комплекс збагачений натуральними речовинами і воском, що дозволяє краще й ефективніше профарбувати кожну волосинку, зробивши погляд виразним та магнетичним. Колірні пігменти дарують насичений, стійкий колір туші. Туш не обсипається і не скочується. Захисні та зміцнювальні інгредієнти оберігають вії від випадіння, ламкості і потоншення.
Туш легко і швидко наноситься, не залишаючи грудочок і не скочуючись. Кожна вія стане надзвичайно об'ємною і довгою, створюючи пурхаючий ряд прекрасних вій, які обрамляють ваші гарні очі. Туш Hypnose Drama - драматичний і глибокий погляд ваших заворожливих очей!

Lancome Le Crayon Khôl EyeLiner допоможе підкреслити красу і глибину ваших чарівних очей, а також створити ідеальний, завершений макіяж. Це унікальний, незамінний у косметичці кожної модниці олівець. Дивовижний винахід французьких майстрів відомої торгової марки Lancome здійснив революцію на ринку декоративної косметики та підкреслив очі спокусливих красунь.
М'яка кремова текстура олівця плавно і легко лягає на шкіру, дозволяючи зробити чітку, рівну лінію. Олівець можна використовувати для виділення однієї зони очей, і створювати безперервну, плавну лінію, яка підкреслить їхню форму і красу. Насичений колірний пігмент олівця дозволяє додати очам яскравішого, насиченого кольору, виділяючи їхній природний, унікальний відтінок.
Текстура олівця зроблена відповідно до всіх стандартів якості, і підходить для найчутливіших очей. Не викликає алергії і подразнення, не дряпає і не пошкоджує шкіру. За допомогою чудового Le Crayon Khol EyeLiner ви зможете створити різні образи і коригувати форму очей у залежності від настрою і бажання!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
victoria_87
victoria_87
Супер-продавець
Бориспіль
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари