Всі категорії
Додати товар

Туш для вій the face shop корея

165 грн
Опис

Код 364

Шукаєте першокласну туш? Freshian Big Mascara Curling від The Face Shop в наявності) Ця туш-любов на все життя)
Туш, що підкручує, з термоефектом. Спеціальні термостійкі полімери роблять туш ідеальною у використанні - вона не розмазується і не обсипається, не залишає грудочок. При цьому легко змивається теплою водою. Оснащена зручним пензлем з ворсинками різної довжини - для ідеального підкручування.
Її формула, в основі якої знаходяться неорганічні порошки та водорозчинні полімери, забезпечує швидке висихання туші після нанесення та природне підкручування кожної волосинки без шкоди вій. При цьому туш обволікає вії, дбайливо захищаючи їхню структуру від пошкоджень. Жодних грудочок чи павукових лапок!
Окремо підкреслю, що туш підходить для власниць чутливих очей і тих, хто носить контактні лінзи. Вугільно-чорні мінеральні пігменти у складі туші, надають вій інтенсивно-чорний колір.
Туш не обтяжує вії, не обсипається, навіть якщо підігнути вже після нанесення. Запаху взагалі практично немає. Туш гіпоалергенна, не тече, змивається звичайною теплою водою і не залишить кіл, як у панди. Дуже зручний пензлик. Прекрасно фарбує як короткі, так і довгі вії. Дуже довго не засихає і вона дуже економічна, мені її вистачає на 4-5 міс. "
Наноситься туш легко і просто, лягає рівним, тонким шаром, без грудочок. Вії профарбовує рівномірно. Добре нашаровується (робити це потрібно, коли перший шар ще не висох), вії не обтяжує. Чудово підкручує і "розорює" очі"
Дівчатка, ця туш заслуговує на особливу увагу, не проходьте повз
Є подовжуюча і для обсягу.

1.Туш для вій (№1 подовження та підкручування) The Face Shop Mascara 7
2.Об'ємна туш для вій №2 The Face Shop Freshian Big Mascara 02 Volume, 7 г

Об'єм 7 грам

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари