Всі категорії
Додати товар

Туш для об'єму вій too faced better than sex — 3.9 г у пакованні

450 грн
Опис

Оригінал. В упаковці. Не відкривалася.
Об'єм 3.9 г
Вироблена в Італії.

Туш з недвозначною назвою Better Than Sex Mascara від популярного американського бренда Too Faced стане для вас справжньою знахідкою в тому разі, якщо ви хочете бути володаркою пишних, підкручених та ультрачорних вій. Високоякісний косметичний продукт, який полюбився дівчатам з усього світу, вирізняється м'якою кремоподібною консистенцією, яка не утворює грудочок під час нанесення. Його формула збагачена екстрактом сенегальської акації та карнаубським воском, які не тільки роблять вії об'ємнішими, але також зміцнюють їх і захищають від несприятливого впливу довкілля.

Зручна щіточка у формі пісочного годинника забезпечує рівномірне фарбування від коренів до кінчиків, підіймаючи вії й обволікаючи їх тушшю по всій довжині. Завдяки чудовій стійкості косметичний засіб не відбивається на повіках, не обсипається й не розмазується впродовж усього дня, тому ваш макамж завжди буде досконалим.

Спосіб застосування:
Розчешіть вії перед використанням туші. Нанесіть туш від коренів до кінчиків вій в 1-3 шари залежно від бажаного ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари