Всі категорії
Додати товар

Heimish dailism smudge stop mascara гіпоалергенна зволожуюча і туш

410 грн
Опис

Heimish Dailism Smudge Stop Mascara - гіпоалергенна зволожувальна та подовжувальна туш, що надає виразності погляду і забезпечує стійкий макіяж протягом усього дня. Туш відмінно тримається, не обсипаючись, не скочуючись у грудочки. Відрізняється водостійкістю, але при цьому її легко змити засобом для демакіяжу або теплою водою під час умивання.

Ключові особливості подовжувальної туші:
Одночасно надає віям об'єм і максимальне подовження для створення ефекту "лялькових" вій. Красиво підкручує і розділяє вії під час нанесення без їхнього склеювання та інших неприємних проблем.
Оптимальне поєднання ергономічного пензлика і густої консистенції полегшує нанесення туші, робить макіяж очей легким і акуратним. Не обтяжує вії.
Під час умивання туш не розмазується по шкірі, а знімається у вигляді "капсул", що помітно полегшує процес демакіяжу.
Олія ши в складі туші піклується про здоров'я вій, зміцнює і пом'якшує їх, стимулює ріст і захищає від негативного впливу факторів навколишнього середовища.
Ще одна безперечна перевага туші - її низька витрата. Для створення ідеального макіяжу достатньо один раз провести по віях від коренів до кінчиків.
Шукаєте по-справжньому якісну туш для доповнення вашого щоденного і святкового образу? Heimish Dailism Smudge Stop Mascara стане відмінним вибором. Вона підходить власницям чутливих очей і радує суперстійкістю протягом усього дня.
Спосіб застосування: Наносити легкими рухами від коренів до кінчиків вій.

9g

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари