Всі категорії
Додати товар

Kanebo sensai mascara 38 lash volumising туш для об'єму та подовження вій

450 грн
Опис

Kanebo Sensai Mascara 38℃ туш створена на основі термочутливої ​​технології, яка забезпечує неможливість змивання складу цієї туші водою, температура якої не становить 38 градусів. Ця обставина дозволяє наносити цей засіб навіть перед купанням у басейні.

Kanebo Sensai Mascara 38℃ Туш для вій 6мл тестер - 665грн. Фото 2
мініатюра 3,5мл – 450грн.

Компактна щіточка легко фарбує та створює натуральні підкручені вії. Термочутлива формула, стійка до вологи, не друкується на шкірі повік. Змивається теплою водою 38°C.
Відгук: "Купила цю туш за порадою дуже класного візажиста в Україні, Валентини Пушкаренко... Якщо у Вас проблеми і будь-яка туш залишає сліди, то з цією тушшю Ви виглядатимете чудово з ранку і до самого вечора! Я дуже задоволена!
Найкраща туш!!! Фарбує так, що я навіть не підозрювала які у мене вії довгі! Змивається теплою водою як панчішками з вій, ніяких чорних кіл під очима. Ідеально носиться цілий день навіть на жирній шкірі, не друкується і не сипеться.

Kanebo Sensai Mascara 38℃ Lash Volumising Туш для об'єму вій 10мл тестер - 1050грн. Фото 3
Формула для надання об'єму Lash Volumising Film Formula ідеально лягає на вії, створюючи вражаючий об'єм, а спеціально розроблена потрійна спіральна щіточка захоплює кожну вію від коренів до кінчиків, ідеально наносячи туш і розділяючи вії для запаморочливого результату.
Відгук: "Туша чудова !!!
Потрібно тільки приловчитися її знімати (пальці добре нагріти під гарячою водою і після розмочити саму ж туш на віях) знімається легко і швидко))), а головне - туш не відбивається, не обсипається, і немає ефекту панди протягом дня!)

Kanebo Sensai Mascara 38℃ Volumising Туш для об'єму вій 8мл тестер - 850грн. Фото 4
М'яка водостійка формула туші для вій 38°C зі збагаченою об'ємною плівкою миттєво збільшує в обсязі кожну вію.

Kanebo Sensai Mascara 38℃ Separating and Lengthening Туш для вій поділ та подовження 7,5мл тестер -775грн. Фото 5
Туш для вій Kanebo Sensai Mascara 38С Separating and Lengthening є засобом, що забезпечує поділ і подовження. З її допомогою можна подовжити, зробити ефектний загин, а також забезпечити додаткову густоту своїм віям. За допомогою цього засобу можна створити справді чарівний макіяж.
Відгук: "Класна туш. Вона зараз у трансі багатьох візажистів. Купила за рекомендацією одного б'юті блогера і не пошкодувала. Туш супер стійка і змикається лише водою температурою 38 градусів і вище. Це порятунок моїм очам, бо я ненавиджу умивалки, вони щипають очі за будь-яку ціну Плюс з нею можна спати, плакати, купатися-вона не втратить свій зовнішній вигляд.
За своїми якостями це найкраща туш. Чудово лягає, тримається на віях, не тече і не обсипається. Змивається дуже легко теплою водою. Користуюся вже багато років і, спробувавши інші варіанти, все одно повертаюся до Sensai 38*. Рекомендую. "

Kanebo Sensai LASH LENGTHENER 38C Туш, що подовжує вії 10мл тестер - 1000грн. Фото 6

Формула туші забезпечує ефект драматичного подовження. Щіточка Lash Catching захоплює навіть короткі вії, утримуючи велику кількість формули, і створює довгі, розділені вії, бездоганно покриваючи кожну без ефекту злипання. Змивається водою за температури 38°С і вище.
Не обсипається та не залишає темних плям при змиванні.

Зроблено в Японії.

Ласкаво просимо у світ парфумерії та косметики brandparfume_ua!
Наша місія – зробити якісну продукцію доступною для Вас, асортимент досить великий, запитуйте, що Вас цікавить!
Поставляємо лише оригінал 100% !!!
Оновлення щоденно, уточнюйте актуальні ціни за курсом $
Мільйонний асортимент у наявності та на замовлення 1-3 дні
Нова пошта/Укрпошта щоденно

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари