Всі категорії
Додати товар

Нічна маска для губ laneige lip sleeping mask (мініатюра 3 g) без коробки

94 грн
Опис

Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask (Мініатюра 3 g) без коробкиНочная маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask є інноваційним продуктом, що роблять губи гладкими і пружними допомогою м'якого злущення відмерлих клітин шкіри на губах, поки ви спите і вирішує проблеми, з якими не справляється звичайний бальзам для губ.

Технологія LANEIGE Moisture Wrap допомагає знизити шкоду і стрес від частого застосування декоративної косметики на губах і інших факторів, а також забезпечує глибоке зволоження і м'якість губ.У складі маски також ягідний комплекс Berry Mix Complex ™(екстракти журавлини, суниці, чорниці, малини), який багатий вітамінами (особливо Е і С), володіє вираженими антиоксидантними властивостями. У ньому — високий вміст зволожуючих лінолевої і ліноленової кислот, каротиноїдів, фітостеролів.

Захищає шкіру губ від несприятливих погодних умов, спеки, холоду, сонячних променів, живить і зволожує шкіру, особливо корисний для сухої чутливої шкіри.Застосування: перед сном рясно нанесіть на губи. Мініатюра 3 гр без коробки.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mariparfum19
mariparfum19
Українка
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари