Всі категорії
Додати товар

Oilex oil larouge. professional series ampules.професійна серія ампул для губ

520 грн
Опис

Нітрати колагену та золота вже багато років популярні у Східній Азії. Але вони починають отримувати визнання по всьому світу. Виготовлені з тканини, змоченої гідролізованим колагеном та іншими інгредієнтами, що запобігають утворенню клітковини, колагенові ампули — це як супер-живлення для вашого обличчя. Використовуючи їх регулярно, ви можете зробити свою шкіру гладкою та пружною, а також зменшити ознаки старіння.
Існує кілька способів збільшити вироблення колагену вашою шкірою, але один із найзручніших і найефективніших способів – придбати ампули з колагеном. Застосування продукту відбувається швидко та легко, але користь від нього величезна.

New Beauty – нагорода за вибір краси
Найкращий повний засіб для губ
З’явилося нове покоління засобів для губ. Larouge — це зволожуючий лікувальний блиск, наповнений революційною технологією, яка миттєво надає повні губи — без жартів.

Як це працює:
Крихітні зневоднені мікросфери морського колагену миттєво поглинаються губами та шукають природну зволоженість тіла. Щойно сфери знову зволожуються, вони наповнюються й утримують зібрану в них вологу, створюючи легке «набухання» тканини губ. Результат — повніші, гладкіші та ідеально пухкі губи за лічені секунди. Результати можуть зберігатися до 48 годин.

Хімічний склад:
Колаген 55%
AuCl3 (нітрат золота, калібр 24) 18%
Вітаміни С, Е 22%
Омега-3 5%
Натуральний рожевий колір

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари