Всі категорії
Додати товар

Нічні масочки від laneige

700 грн
Опис

Набір складається з 4 нічних масок для губ різних ароматів: ягоди, грейпфрут, яблуко та лайм, м'ятний шоколад.

У НАБОРІ:

1. Нічна маска для губ «Ягідна» Laneige Lip Sleeping Mask Berry, 8г – приємним бонусом при нанесенні буде солодкий та фруктовий аромат ягід. Солодкий і розслаблюючий аромат, який пахне так смачно, що нагадує вам про справжні свіжі ягоди.

2. Нічна маска для губ «Грейпфрут» Laneige Lip Sleeping Mask Grapefruit, 8г - має освіжаючий аромат грейпфрута, сприяє якісному відлущуванню ороговілого шару, забезпечує усунення відмерлих клітин, інтенсивно наповнює вологою чутливий епідерміс.

3. Нічна маска для губ «Яблуко та лайм» Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime, 8г - має освіжаючий аромат яблука та лайма, призначена для нічного застосування, можна використовувати щодня, збагачена вітаміном С та натуральними екстрактами чорниці, малини, кіноа, а також гіалуроновою кислотою, не створює неприємних відчуттів на шкірі.

4. Нічна маска для губ «М'ятний шоколад» Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco, 8г - збагачена екстрактами м'яти та шоколаду, сприяє якісному відлущуванню ороговілого шару, забезпечує усунення відмерлих клітин, інтенсивно наповнює вологою чутливий епідерміс.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:

Масло ши
Гіалуронова кислота
Карнаубський віск
Канделільський віск
Гліцерин
Екстракт малини
Екстракт чорниці
Екстракт кави
Олія мурумуру
Екстракт кіноа
ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити цупким шаром на губи перед сном, вранці витерти залишки. Можна використовувати щодня як бальзам для губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yariksd13
yariksd13
Хмельницький
41% виконаних замовлень
Була

Схожі товари