Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча олія для губ ciate london everyday vacay coconut lip oil 10 мл

250 грн

розпродаж до 25 Травень

205 грн
Опис

Нова
Оригінал
В слюді
10 мл

Ciate London Everyday Vacay Coconut Lip Oil — глибоко зволожуюча та живильна олія для шкіри губ, яка швидко розв'яже всі основні проблеми — сухість, лущення, подразнення, обвітреність, зморшки. Натуральні олії в складі засобу легко забезпечують весь необхідний захист, а разом із ним і природний спокусливий блиск. Ретельно продумана формула активно впливає на шкіру губ, позбавлену сальних залоз, тому обов'язково потребує додаткового догляду.

В склад увійшли:

Олія кокоса.

Олія авокадо.

Олія жожоба.

Натуральні олії й екстракти активно живлять шкіру губ, створюють захисний бар'єр від сухості та лущення, розгладжують зморшки та загоюють подразнення. Олія Ciate London Everyday Vacay Coconut Lip Oil — найкращий варіант для збереження м'якості шкіри губ, їх захищеності від будь-яких погодних умов, а також природної спокусливості. Його використання супроводжуватиметься приємним ароматом, а глянсовий блиск обов'язково додасть губам привабливості та візуального об'єму, підкресливши їхню красу.

М'якість губ, їх шовковистість, повна відсутність лущення й подразнень, природний блиск і ніжний аромат — все це укладено всього в одному невеликому тюбику олії для губ Ciate London Everyday Vacay Coconut Lip Oil. Його можна використовувати як самостійно за потреби, так і наносячи поверх помади або олівця.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари