Всі категорії
Додати товар

Набір масок для губ laneige lip sleeping mask mini kit, 4 шт. по 8грам бальзам для губ

489 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

699 грн
Опис

В наявності по штучно та наборами із 4 штук
1 маска - 180 грн, Набір із 4 штук -699грн
Laneige Lip Sleeping Mask 8g - Berry - з ягідним ароматом.
Laneige Lip Sleeping Mask 8g - Choco Mint - з ароматом м'ятного шоколаду.
Laneige Lip Sleeping Mask 8g - Grapefruit - з ароматом грейпфрута.
Laneige Lip Sleeping Mask 8g - Apple Lime - з ароматом яблука і лайма.
Laneige Lip Sleeping Mask - це розкішний косметичний засіб, спеціально розроблений для догляду за губами під час сну. Ця маска відома своїми інтенсивними зволожувальними властивостями, які допомагають відновити і заспокоїти сухі та пошкоджені губи.

Формула Laneige Lip Sleeping Mask насичена поживними і зволожуючими інгредієнтами, такими як масло ши, вітамін Е, бета-каротин і гіалуронова кислота. Вони проникають у глибокі шари шкіри, живлять її і запобігають втраті вологи, забезпечуючи м'якість і гладкість.

Ця маска має приємну, кремову текстуру, яка швидко поглинається губами, не залишаючи відчуття липкості. Вона має ніжний аромат і надає відчуття комфорту та релаксації під час використання.

Laneige Lip Sleeping Mask рекомендується наносити перед сном на чисті і сухі губи. Її можна залишити на ніч або змити вранці. Після використання губи стають гладкими, зволоженими і еластичними, готовими до нанесення макіяжу або насолоди звичайними повсякденними діями.

Laneige Lip Sleeping Mask - це незамінний засіб для тих, хто шукає інтенсивний догляд за губами, особливо в сухий та холодний період, коли шкіра потребує особливої уваги. Завдяки його властивостям, губи стають м'якими, здоровими і привабливими, підкреслюючи вашу природну красу.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize