Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий бальзам для губ avon 3в1, 4,8 г /ейвон

55 грн
Опис

ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ 3В1 AVON CARE, 4,8 г

Зволожувальний бальзам для губ 3в1, який розгладжує, заспокоює та захищає ніжну шкіру губ від розтріскування та сухості.

Зволожуючий бальзам для губ Avon Care Hydrating Lip Balm 3in1 розгладжує, заспокоює та захищає ніжну шкіру губ від надмірного висихання. Поверніть своїм губам здоровий вигляд з Avon Care!

Бальзам для губ Avon Care збагачений глибоко зволожуючим комплексом, який чудово зволожує шкіру та заспокоює подразнення. Особливо підходить для догляду за потрісканими губами, забезпечуючи їх гладкість, запобігаючи надмірній сухості та усуваючи неприємні тріщини. Hydrating Lip Balm додає еластичності, розгладжує, підтягує та зволожує. Заспокоює подразнення, регенерує та покращує кровообіг шкіри. Зволожуючі інгредієнти, що містяться у формулі, повернуть відчуття комфорту ніжній шкірі та допоможуть захистити від надмірного висихання.

Ви можете брати з собою зволожуючий бальзам для губ Avon Care куди завгодно та використовувати його, коли відчуваєте, що Ваші губи потребують миттєвого зволоження. Ідеально підходить для щоденного використання.

Країна-виробник: Польща

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари