Всі категорії
Додати товар

Багатоцільовий засіб dr lipp natural moisturising colour lip tint red radish

240 грн

розпродаж до 11 Травень

168 грн
Опис

Надайте губам легкого відтінку ультразволоження за допомогою натурального зволожувального пігменту для губ Dr. Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint відтінку Red Radish. Відтінковий бальзам складається всього лише з чотирьох натуральних інгредієнтів, які інтенсивно зволожують губи. До складу входить очищений медичний ланолін із вовни австралійських овець, які вільно пасують на луках. М'який відтінок засобу отриманий із пігментів їстівних рослин без ГМО (у цьому разі зі зрілого червоного редису). Натуральний бальзам для губ без зайвих зусиль рівномірно лягає на губи. Він живить сухі, потріскані губи та робить їх м'якими та спокусливими.

100% натуральний засіб. Не тестувався на тваринах.

Який аромат?
Superfood Red Radish Tint практично не має запаху, і ми взагалі не додали жодних ароматизаторів або ароматизаторів! Більшість ароматів містять алергени. Ми не хотіли жодних подразників, щоб ви могли поводитися так природно, наскільки це можливо.

Де я можу його використовувати?
Ваш Superfood Red Radish Tint замінить ваш тонований бальзам для губ, рум'яна для щік, тоновані блискучі тіні для повік і тонований блиск для губ!

звідки береться колір?
рад, що випитали! Колір Superfood Tint створений на основі антоціанів — їстівних пігментів рослинного походження, які на 100% натуральні та мають чудовий колір!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?