Всі категорії
Додати товар

Багатоцільовий засіб dr lipp natural moisturising colour lip tint elderberry

240 грн
Опис

100% ультра насичений рослинний відтінок натурального походження. Що може бути кращим, ніж соковиті губи та шматочки? Звичайно ж, соковиті губи та шматочки яскравих кольорів! Залиште тьмяну сіру шкіру вдома та додайте трохи відтінку за допомогою нашого 100% натурального зволожувального відтінку, виготовленого із суперхарчового пігменту бузини; це натуральний їстівний рослинний пігмент, багатий природним антиоксидантом! Отримайте цей щойно укушений погляд, який змусить усіх сказати: «Я хочу мати вигляд як вона!» Цей сексуальний бордовий відтінок можна використовувати як стійкий блиск для губ, бальзаму для губ, блиску для щік і навіть глянсових тіней для повік. Отже, якщо вам потрібен миттєвий колір, підійміть мене, це допоможе вам, дітки!

Який аромат?
Superfood Elderberry Tint практично не має запаху, і ми взагалі не додали жодних ароматизаторів або ароматизаторів! Більшість ароматів містять алергени. Ми не хотіли жодних подразників, щоб ви могли поводитися так природно, наскільки це можливо.

Де я можу його використовувати?
Ваш Superfood Elderberry Tint замінить ваш тонований бальзам для губ, рум'яна для щік, тоновані блискучі тіні для повік і тонований блиск для губ!

звідки береться колір?
рад, що випитали! Колір Superfood Tint створений на основі антоціанів — їстівних пігментів рослинного походження, які на 100% натуральні та мають чудовий колір!

ланолін
Медичний ланолін з Австралії, який використовується завдяки своїм миттєво зволожувальним і зволожувальним властивостям.

Бузина
Elderberry Preservative зі США — натуральний консервант, який захистить ваш бальзам від бактерій.

Кукурудзяний крохмаль
Кукурудзяний крохмаль із Китаю — допомагає пігментам залишатися рівномірно зваженими в бальзамі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари