Всі категорії
Додати товар

Набір 4 шт. органічний бальзам для губ з ромашкою та мандарином sierra bees опис sierra bees

290 грн
Опис

Набір 4 шт. Органічний бальзам для губ з ромашкою та мандарином Sierra Bees
Опис
Sierra Bees Органічний бальзам для губ з ромашкою та мандарином
Містить видобутий з відновлюваних джерел бджолиний віск, оливкова олія, олія та вітамін Е
Продукт: є органічним продуктом згідно з нормами Міністерства сільського господарства США, не містить ГМО, є етичним продуктом
Виготовлений з екологічно чистих та біорозкладних інгредієнтів.
Без сульфатів, консервантів, штучних ароматизаторів; не тестовано на тварин
Сертифікований компанією Oregon Tilth органічний продукт
Бджоли приносять користь вашим губам!

Sierra Bees Органічний бальзам для губ з мандарином та ромашкою містить екологічно вироблений бджолиний віск, оливкову олію, соняшникову олію та вітамін E.

Наш екологічно чистий, сертифікований USDA органічний бджолиний віск вироблений професійними бджолярами, які дотримуються наших суворих соціальних, екологічних та економічних вимог.

Ми купуємо органічний, сертифікований міністерством сільського господарства США, бджолиний віск у професійних бджолярів, які часто займаються цією роботою у третьому чи четвертому поколінні та мають багаторічний досвід. Їхній добробут залежить від етичного та гуманного збору сирого воску та меду. Вони пишаються тим, що рік за роком виробляють високоякісну, однакову за якістю продукцію, не наражаючи на небезпеку бджіл або інших тварин.

Збір органічного бджолиного воску відбувається на організованих пасіках або дикій природі, де бджолярі роблять все можливе, щоб забезпечити хороший догляд за бджолами. Постійно контролюючи вулики, бджолярі можуть бути впевнені в тому, що бджоли здорові та добре харчуються протягом усього року, особливо під час посухи чи морозу. Багато наших бджолярів використовують дерев'яні вулики, підвішені на деревах, тому дикі тварини їм не загрожують.

Крім того, більшість наших бджолярів беруть участь у дослідженнях, які проводять держава та університети. Ці найважливіші дослідження призначені для розробки більш ефективних способів поводження з бджолами та забезпечення їх безпеки в природному середовищі.

Органічний бджолиний віск – це екологічний продукт від матері-природи. Ми повинні захищати бджіл, щоб вони продовжували запилювати та виробляти органічний бджолиний віск високої якості для майбутніх поколінь.

Інгредієнти: нерафінована оливкова олія вищої якості, бджолиний віск, ароматизатор «Мандарин», ароматизатор «Ромашка», соняшникова олія, токоферол без ГМО.

* Органічний інгредієнт

СТРОК ПРИДАТНОСТІ 05/26

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
rajani
rajani
Супер-продавець
Полтава
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари