Всі категорії
Додати товар

Бальзам для губ just kawaii hello panda з ароматом соковитої дині, 7 г

65 грн
Опис

Бальзам для губ Just Kawaii Hello Panda з ароматом соковитої дині, 7 г

Бальзам Hello Panda з ароматом соковитої дині не тільки надає заспокійливий і пом’якшувальний ефекти, але й оберігає губи від шкідливого впливу сонячних променів і низької температури. Живлення та зволоження на глибокому рівні допомагають запобігти появі лущення. Бальзам легко наносити та він забезпечує комфортні відчуття.

Переваги продукту

Це засіб для догляду, що ефективно працює в будь-яку пору року. Завдяки бджолиному воску, що входить до складу, бальзам Just Kawaii утворює тонку захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи. Це дасть губам змогу довго залишатися зволоженими та доглянутими.
Склад товару Бальзам для губ Just Kawaii Hello Panda з ароматом соковитої дині, 4.5 г

Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Bees Wax, MAY CONTAIN/PIGMENT, Perfume, Perfume, BHT, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide
Як використовувати Бальзам для губ Just Kawaii Hello Panda з ароматом соковитої дині, 4.5 г

Нанести на суху чисту шкіру губ. Перед використанням необхідно протестувати засіб на невеличкій ділянці шкіри. У разі виникнення алергічної реакції припинити використання. Умови зберігання: при температурі від +5°С до +25°С та відносній вологості 55-70%. Не допускати зберігання продукту на відстані менше ніж 1 м від працюючих опалювальних приладів.

Країна виробництва: Китай

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари