Всі категорії
Додати товар

Бальзам для губ з соком алое farmstay real aloe essential lip balm 10ml

120 грн
Опис

Зволожуючий бальзам, з соком барбадосского алое, ніжно доглядає за шкірою губ,
схильної до сухості. Приємна текстура бальзаму легко розподіляється по
поверхні, забезпечує відчуття комфорту і не залишає неприємної клейкості.

Засіб пом'якшує і зволожує епідерміс, зменшує лущення, оберігає шкіру від
сухості і обвітрювання, допомагає прискорити загоєння ушкоджень, повертаючи
гладкість і доглянутий вигляд.

Склад:

- Сік барбадоського алое - відновлює пошкоджені губи, повертаючи їм гладкість та доглянутий вигляд. Завдяки своїм регенеруючим властивостям, прискорює оновлення клітин, зміцнює капіляри, звужує пори, глибоко та інтенсивно зволожує шкіру.

- Кокосова олія - ​​благотворно впливає на будь-який тип шкіри, але особливо корисно для сухої, огрубілої, і в'яне шкіри. Воно має прекрасні пом'якшувальні, поживні, зволожуючі та антиоксидантні властивості. Після нанесення на поверхні шкіри утворюється плівка, що виконує захисні функції, і надовго підтримує оптимальний баланс вологості. Використовуючи кокосове масло, можна в короткий термін усунути сухість та лущення шкіри. Воно розгладжує шкіру, підвищує її загальний тонус, відновлює пружність та еластичність шкірних покривів.

- Олія Ши - глибоко зволожує і живить шкіру, чудово пом'якшує її, має бактерицидні та ранозагоювальні властивості, прискорює загоєння шкірних запалень, стимулює розсмоктування шрамів. Є ефективним омолоджуючим засобом, оскільки стимулює вироблення колагену, оновлення та регенерацію клітин, завдяки чому підвищуються тонус та пружність шкіри, розгладжуються зморшки. Чудово захищає шкіру від впливу ультрафіолету, оберігає від зневоднення, обвітрювання та обмороження.

- Олія мигдалю - має протимікробну та антиоксидантну дію, усуває лущення, сухість і подразнення. Сприяє розгладжуванню невеликих зморшок, вирівнюванню мікрорельєфу шкіри, покращенню тургору епідермісу, посиленню синтезу колагену.

- Олія горіхів макадамії - надає пом'якшувальну, зволожуючу, антиоксидантну, відновлюючу та омолоджуючу дію. Особливо рекомендується для надмірно сухої та огрубілої шкіри. Олія захищає від агресивної дії зовнішніх факторів (мороз, вітер). При регулярному використанні шкіра знову стає пружною та еластичною, підвищується загальний тонус, розгладжуються зморшки. Прискорює регенерацію тканин та мінімізує руйнівну дію вільних радикалів, перешкоджаючи старінню клітин.

- Олія оливи - є джерелом вітамінів, поживних речовин і мінералів. Це найпотужніший антиоксидант, що уповільнює процеси старіння, що володіє сильною дією, що омолоджує, усуває сухість і пом'якшує шкіру, нормалізує кисневий обмін і харчування клітин, розгладжує шкіру і робить її більш пружною, не забиває пори.

- Бджолиний віск - відновлює та оздоровлює шкіру, стимулює швидке загоєння ран та мікротріщин, утворює захисну плівку, що оберігає шкіру від втрати вологи, нейтралізує шлаки та токсини, відновлює пружність шкіри, стимулює імунітет. Живить і пом'якшує шкіру, має бактерицидну дію.

Застосування:

На попередньо очищену і суху шкіру губ нанести бальзам рівним шаром.
Рівномірно розподілити по поверхні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари