Всі категорії
Додати товар

Розкішний догляд за губами класа люкс the history of whoo gongjinhyang: mi glow lip...

1350 грн
Опис

✨👑 Хочеш відчути себе справжньою королевою?
Забудь про буденність і відкрий для себе світ розкішного догляду за губами з набором The History of Whoo Glow Lip Balm Special Set!

Він створений, щоб ти почувалася особливою, як королева своєї власної історії.
Завдяки унікальній формулі він містить ключ до ідеальних губ забезпечуючи їм неперевершену м'якість, глибоке зволоження і чарівне сяйво.

✨ Що робить цей набір таким особливим?

🌹 Ексклюзивні інгредієнти: насичений 32 рослинними лікувальними компонентами та дорогоцінними інгредієнтами, такими як корал, чисте золото, перли та бурштин - які раніше були доступні тільки членам королівського двору.

🌹 Подвійна дія помади Velvet Liquid Lip Rouge: вона не просто зволожує і зберігає губи м'якими та гладкими, але також багата на живильні компоненти, які поступово відновлюють їх природний рожевий відтінок.

🌹Екстракти 5 видів квітів (лотоса, півонії, сафлору, жимолості, корейської ромашки) забезпечують антиоксидантну та заспокійливу дію на чутливу шкіру.

🌹Крем-комплекс Velvet Primer забезпечує гладкий оксамитовий фініш після нанесення, миттєво заповнює тонкі лінії та зморшки на губах для королівського сенсаційного вигляду.

🌹Шовковиста оксамитова текстура ідеально прилягає до шкіри, створює тривалий, комфортний напівматовий макіяж до 12 годин.

🌹 Чарівна текстура: легка текстура швидко вбирається, залишаючи губи ніжними і еластичними протягом усього дня.

🌹 Має Spf10.

Ти заслуговуєш на найкраще, тому дозволь собі насолодитися цим набором. Подаруй своїм губам королівський догляд і отримай чудовий результат.

В наборі:
• бальзам Glow Lip Balm Pink spf10;
• рідка помада Velvet Liquid Lip Rouge №18 Rose Pink (sample);
• косметичка в формі серця.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари