Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний бальзам для губ burt's bees beeswax lip balm tin

168 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

240 грн
Опис

Зволожувальний бальзам для губ Burt's Bees Beeswax миттєво пом'якшує і зволожує губи, запобігаючи сухості, розтріскуванню й розтріскуванню. Цей бальзам для губ, збагачений бджолиним воском, отриманим із відповідальних джерел, вітаміном Е, кокосовою олією та олією ши, живить сухі губи на термін до 8 годин. Матовий відтінок зберігає природний колір губ, а зволожувальний крем для губ без відтінку м'яко доглядає за сухими губами, зберігаючи їх захищеними та зволоженими.

ЗВОЛОЖУВАЛЬНА ПРОЦЕДУРА ДЛЯ ГУБ: кожен бальзам містить бджолиний віск, отриманий із відповідальних джерел, вітамін Е, кокосова олія та олія ши для кондиціонувальної терапії для губ, щоб ваші губи були щасливими, здоровими та соковитими.

ОСВІЖУВАЛЬНИЙ СМАК: потіште почуття оригінальним бджолиним воском із відтінком олії перцевої м'яти, який надає губам освіжного поколювання, яке спонукає вас і далі наносити цей бальзам для губ повторно.

ПІТАНІЯ СУХИХ АБО ПОВЕРЖЕННИХ ГУБ: зволожувальний бальзам для губ без відтінку гладко наноситься на губи, живлячи їх, зберігаючи губи щасливими, здоровими та зволоженими.

КОНДИЦІОНЕРНА ТЕРАПІЯ ДЛЯ ГУБ: цей зволожувальний крем для губ робить ваші губи гладкими та свіжими з матовим фінішем із натуральних інгредієнтів.

Рясно наносьте бальзам на губи так часто, як це необхідно, особливо в суху, холодну або вітряну погоду.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?