Всі категорії
Додати товар

Маска для губ fenyi japan sakura lip mask, нічна з екстрактом сакури 8 г

160 грн
Опис

Зволожуйте та живіть губи за допомогою цього бальзаму для губ, який допомагає
зменшити тонкі лінії та зморшки. Цей бальзам для губ містить натуральні
інгредієнти, які протистоять окисленню й захищають ваші губи від шкідливого
впливу довкілля. Крім того, заспокійливий аромат покращить вам настрій і
змусить усміхнутися. Використовуйте 2-3 рази на тиждень для видимих
результатів.

1. Зволоження та живлення: цей бальзам для сну для губ багатий на вологу та поживні речовини, які ефективно відновлюють губи впродовж ночі. Зменшуючи сухість і лущення, він робить ваші губи вологими та гладкими вранці.

2. Зменште зморшки: цей бальзам для сну для губ живить і зволожує губи, запобігаючи сухості та розтріскуванню. Це також допомагає розгладити текстуру губ і мінімізувати появу тонких ліній і зморшок. У разі регулярного використання ви можете домогтися м'яких і еластичних губ, які матимуть молодший і здоровіший вигляд.

3. Відновіть губи: цей бальзам для сну для губ допомагає залікувати пошкоджені клітини та боротися з окисненням, а також забезпечує глибоке зволоження шкіри губ, роблячи ваші губи здоровішими та м'якшими.

4. Аромат і приємна формула: цей бальзам для сну для губ виділяє аромат солодкої вишні, який розслаблює ваш настрій і робить ваші губи привабливішими. Містить натуральну ефірну олію квіток вишні, яка підвищує вашу впевненість у собі та живить губи впродовж ночі.

5. Легко та швидко: цей бальзам для сну для губ простий у використанні та творить дива. Просто наклейте помаду на чисті губи, розслабтеся на 15-20 хвилин і акуратно зніміть її. Робіть це двічі-тричі на тиждень, щоб губи стали повнішими та м'якшими.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари