Всі категорії
Додати товар

Органічний бальзам для губ sierra bees "creme brulee lip balm

75 грн -14% 65 грн
Опис

Органічний бальзам для губ Sierra Bees "Creme Brulee Lip Balm" — це окрема категорія засобів для губ, головною функцією яких є не декоративний ефект, а доглядовий. Шкіра губ дуже тонка, тому насамперед від холодного вітру, сухого повітря, високих або низьких температур страждає саме вона. Завдання бальзаму — створити на губах особливий захисний шар або допомогти розв'язати проблему, якщо губи все-таки обвітрилися.

Бальзам живить і зволожує шкіру губ, запобігає втраті вологи, допомагає справлятися з лущенням і дрібними тріщинамизагоює рани та порізи. Губи стають гладкими, пружними та підтягнутими. Бальзам для губ можна використовувати щодня, він абсолютно нешкідливий, а також можна наносити як профілактику, щоб унеможливити виникнення різних видів захворювань.

До складу продукту входять тільки натуральні й органічні елементи, тому він добре підходить для найчутливішої шкіри, зокрема дитячої. М'яка, прозора текстура робить продукт надзвичайно легким у використанні: добре лягає контуром губ і не розмазується. З цим бальзамом Ваші губки будуть завжди чарівні та привабливі.

Бальзам має ніжний аромат крем-брюле легкий і невагомий.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
xopowak
Фестиваль
Одеса
54% виконаних замовлень
Була

Схожі товари