Всі категорії
Додати товар

Нічна маска бальзам для губ may island lip sleep mask dragonfruit kiwi

288 грн
Опис

Нічна маска для губ May Island Lip Sleep Mask Dragonfruit Kiwi діє інтенсивніше, ніж звичайний бальзам для губ, за ніч вони стають м'якшими, гладшими та зволоженими. Маска має приємну густу текстуру та ніжний аромат соковитого ківі й тропічної пітахайї (драконячий фрукт).

Засіб допомагає швидко відновити суху, обвітрену, схильну до лущення шкіру губ, зменшити больові відчуття та мікротріщинки. Аромат і текстура нічної маски робить засіб максимально комфортним і приємним у використанні!

Основні діючі компоненти:
-Пітахайя, яку часто називають драконовим фруктом, має дивовижні властивості оздоровлення шкіри. Тонізує і зволожує.
-Екстракт меду містить 15-20% води, до 70% цукрів, а також протеїни, амінокислоти, вітаміни С, D, ферменти, органічні кислоти, мінеральні солі калію, кальцію, натрію, магнію, заліза, міді, кобальту, фосфору, антибактеріальні речовини, пилок, пігменти. Завдяки такому багатому складу мед активно відновлює, зволожує, пом'якшує і живить шкіру, стимулює водно-сольовий і жировий обмін в епідермальних клітинах, чинить регенерувальну та очищувальну дію.
-Екстракт ківі призначений для розгладження рельєфу шкіри, боротьби з гіперпігментаціями, відновлення кольору і тонусу шкіри, стимуляції процесів регенерації в шкірі як anti-age агент.
-Олія ши пом'якшує, сприяє швидкому відновленню шкірного покриву, регенерує і чинить антивіковий ефект, є хорошим емолентом, чинить протизапальну дію і прискорює загоєння. Не закупорює пори.
-Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.
-Екстракт прополісу має потужні антибактеріальні властивості, які допомагають запобігти появі запалень. Відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри, зміцнює захисний бар'єр і захищає її від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Усуває лущення і сухість шкіри, живить і пом'якшує.

Тануча маска з таким складом інтенсивно живить і відновлює тонку шкіру губ, готує їх до нанесення помади або тінта, а за ніч швидко відновлює і загоює. Натуральні олії утворюють тонку невідчутну плівочку, яка захищає губи від подальшого пересушування та обвітрювання.

Спосіб застосування:
За 15-20 хв до сну нанести необхідну кількість засобу на чисту суху шкіру губ.
Також можна використовувати в денний час як бальзам для губ.

10g

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize