Всі категорії
Додати товар

Нічна маска для губ "шоколад" laneige lip sleeping mask chocolate

620 грн
Опис

Без коробочки, частина набору

Якщо ви боретеся із сухими й потрісканими губами, але не є шанувальником бальзамів для губ, нічна маска для губ допоможе вам під час сну.

Ця формула м'яко видаляє змертвілі клітини шкіри з поверхні губ і створює відчуття гладкості, еластичності й еластичності, старанно працюючи впродовж ночі, щоб ідеально підготувати губи до нанесення макіяжу вранці. Доступно шість чудових ароматів: оригінальні ягоди, грейпфрут, лимонний сорбет, солодкі цукерки, ваніль і шоколад. У кожному солодкому пригощенні процедури використовується запатентований комплекс Berry Mix, який використовує антиоксиданти, як-от вітамін С, для розгладження грубих губ і захисту їх від негоди. Запатентована брендом технологія Moisture Wrap створює зволожувальний шар бета-глюкану, який є вологою зволожувачем, який заспокоює почервоніння, оскільки він працює з гідроіонною мінеральною водою, екстрактом кореня примули вечірній та екстрактом абрикоса Хунза, які також забезпечують тривале зволоження.

Увечері перед сном нанесіть необхідну кількість засобу на губи за допомогою лопаточки. Наступного ранку акуратно протріть губи серветкою або ватним диском.

Корейський бренд з догляду за шкірою та косметики з інноваційними формулами на водній основі, що дають швидкі та помітні результати. LANEIGE є справжнім авторитетом у всьому, що стосується H2O. Цей бренд витратив понад 25 років на розкриття секретів зволоженої та здорової шкіри. Використовуючи запатентовану технологію Moisture Wrap разом із комплексом Berry Mix, маска для сну для губ насичує губи вологою впродовж ночі, так що ви прокидаєтеся з гладкими, м'якими, еластичними та комфортними губами без потреби використання бальзаму для губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари