Всі категорії
Додати товар

Бальзам для губ tarte cosmetics maracuja juicy lip balm rose

1070 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Бальзам для губ Tarte Cosmetics Maracuja Juicy Lip
2,7g (повнорозмірний)
Відтінок Rose- ніжно-рожевий беж

Бальзам для губ, котрий забезпечить не тільки прекрасне зволоження й пом'якшення шкіри, але і їхнє фарбування в гарний нюдовий відтінок зі спокусливим блиском. Цей бальзам поєднує в собі все, що потрібно для бездоганного зовнішнього вигляду ваших губ, а зручний формат стика перетворює його використання на справжнє задоволення.

У складі бальзаму є цілий набір натуральних олій і рослинних екстрактів для дбайливого захисту, регенерації та зволоженості шкіри губ у будь-яку погоду:
✔️Олія маракуї.
✔️Олія виноградних кісточок.
✔️Екстракт ягід асаї.
✔️Екстракт ягід годжі.
✔️Екстракти кавуна, лимона, граната, полуниці, персика, журавлини, вишні ацеролу.

Потужний коктейль натуральних олій забезпечує тривале зволоження, живлення, догляд і захист шкіри губ від щоденних стресів, ягідні та фруктові екстракти виконують роль ефективних антиоксидантів, а також насичують шкіру вітамінами, омолоджують і дарують чудову м'якість. З бальзамами Tarte Maracuja Juicy Lip Balm ви легко досягаєте двох ефектів одночасно — поки натуральні олії, фруктові та ягідні екстракти в складі живлять і зволожують шкіру, ви відчуваєте себе просто чарівною з ніжним відтіноком губ.

Комфорт і позбавлення сухості приємно поєднуються з м'яким кольором бальзаму, який точно зробить ваші губи ще спокусливішими. У його складі немає парабенів, фталатів, мінеральних олив і сульфатів. Глянсовий фініш бальзаму забезпечує гарний дзеркальний блиск і максимальний комфорт губам.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари