Всі категорії
Додати товар

Бальзами для губ sierra bees "organic lip balms" мандарин та ромашка (4 шт)

150 грн
Опис

Бальзам для губ Sierra Bees "Organic Lip Balms" - це окрема категорія засобів для губ, головною функцією яких є декоративна, а доглядова.

Шкіра губ дуже тонка, тому в першу чергу від холодного вітру, сухого повітря, високих або низьких температур страждає саме вона. Завдання бальзаму – створити на губах особливий захисний шар, або – допомогти вирішити проблему, якщо губи таки обвітрілися.

Бальзам живить і зволожує шкіру губ , запобігає втраті вологи, допомагає справлятися з лущеннями і дрібними тріщинами, загоює рани та порізи. Губи стають гладкими, пружними та підтягнутими.

Бальзам для губ можна використовувати щодня, він абсолютно нешкідливий, а також можна наносити як профілактику, щоб унеможливити виникнення різного виду захворювань.

До складу продукту входять лише натуральні та органічні елементи, тому він добре підходить для найчутливішої шкіри, зокрема дитячої. М'яка прозора текстура робить продукт надзвичайно легким у використанні: добре лягає по контуру губ і не розмазується. З цим бальзамом Ваші губки будуть завжди чарівні та привабливі.

У складі даного бальзаму присутні олія мандарину та ромашкова олія. Олія ромашки - це чудовий антисептик і джерело вітамінів, має протизапальну, антибактеріальну, заспокійливу, ранозагоювальну та антисептичну дію. Воно є ефективним при лікуванні застудного герпесу. Масло мандарину допомагає усунути подразнення шкіри та запальні процеси.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ:

Живлення губ вітамінами
Зволоження губ
Сонцезахисний фактор
Захист губ від обвітрювання, висушування, сонячних променів і навіть від вірусів
Лікування губ
Відновлює навіть дуже пошкоджену шкіру губ

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть бальзам на шкіру губ.
Косметологи радять наносити бальзам для губ на ніч, обов'язково після кожної процедури відлущування губ.
Бальзам може стати гарною основою під помаду. Особливо це допомагає при матовій помаді, яка сушить губи.
Бальзам для губ можна оновлювати кілька разів на день - так часто, як того вимагає стан шкіри, обмежень немає.

ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Оливкова олія*, бджолиний віск*, ароматизатор (мандарин та ромашка)*, соняшникова олія*, без ГМО, вітамін Е.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари