Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Нічна маска для губ laneige lip sleeping mask mint choco

310 грн
Опис

Маска є інноваційним продуктом, що робить губи гладкими та пружними за допомогою м'якого злущення відмерлих клітин шкіри на губах, поки ви спите, і вирішує проблеми, з якими не справляється звичайний бальзам для губ. Нічна маска для губ омолодить шкіру і розгладить зморшки на губах. Маска для губ має підтягувальний ефект. Поживні речовини маски проникають всередину шкіри, зволожують губи, розгладжують дрібні зморшки на губах і навколо губ, сповільнюють процес старіння, покращують мікроциркуляцію. Маска додасть Вашим губам пружності, кольору, об'єму, убезпечить губи від потьмяніння та нежиттєвості і підготує їх для макіяжу. Комплекс із суміші екстрактів ягід (журавлини великоплідної, суниці, малини, чорниці) містить вітаміни та має антиоксидантний ефект, роблячи губи гладкими та пружними. Екстракт морошки з високим вмістом зволожувальних лінолевої та ліноленової кислот, що зволожують, а також омолоджувальних каротиноїдів, фітостеролів і вітаміну Е. - застосовується і в косметології завдяки поживним і зволожувальним властивостям своїх компонентів. Особливо корисний для сухої шкіри з високою чутливістю, оскільки сприяють не тільки живленню, а й захисту від холоду, спеки, ультрафіолетових променів та інших несприятливих факторів. Олія Ши і канделільський віск - багаті поживними речовинами, що допомагають впоратися з такими проблемами шкіри губ, як сухість, лущення, огрубіння, передчасне старіння. Захищають шкіру від втрати вологи і мають чудову пом'якшувальну дію. Олія з насіння Муру-муру (мурумуру) відома своїми протизапальними і бактерицидними властивостями; багата на олеїнові та ліноленові кислоти. Велика кількість олеїнової кислоти сприяє живленню і зволоженню шкіри губ. Чудово пом'якшує шкіру і допомагає їй зберегти вологу, створює захисний бар'єр - ідеально для сухої шкіри. Відновлює ліпідний бар'єр шкіри, призводить до тривалої зволоженості шкіри.

Карнаубський віск (часто замінюють бджолиний віск - вважається, що це більш оптимальна, хоч і дорожча альтернатива, зате не алергенна) підвищує пом'якшувальні властивості засобу, "запечатує" в ньому вологу, покращує його реологічні властивості і підвищує термічну стабільність.

Екстракт плодів кави арабіки є найсильнішим антиоксидантом, який благотворно впливає на шкіру, захищаючи її від шкідливого ультрафіолетового випромінювання. Має омолоджувальні властивості.

Технологія LANEIGE Moisture Wrap допомагає знизити шкоду і стрес від частого застосування декоративної косметики на губах та інших чинників, а також забезпечує глибоке зволоження і м'якість губ.

Маска на губах безбарвна, тому напевно стане в пригоді не тільки жінкам, а й чоловікам, які страждають із сухими обвітреними губами в холодну пору року.

Ти можеш використовувати цю маску і як бальзам для губ - необхідно нанести зовсім небагато засобу і вбити пальцями в шкіру. Неймовірний аромат м'яти і шоколаду буде радувати тебе протягом усього дня.

8 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize