Всі категорії
Додати товар

Набір. органічний бальзам, гігієнічна помада для губ sierra bees 8шт

300 грн
Опис

Sierra Bees Органічні бальзами для губ, ціна в оголошенні за паковання 8 шт.

Опис

Sierra Bees Органічні бальзами для губ

Містить бджолиний віск, оливкову олію, соняшникову олію та вітамінE зі стійких джерел

Цей продукт має сертифікат USDA Organic, не містить ГМО та інгредієнтів тваринного походження

Виготовлений з екологічно чистих і біорозкладних інгредієнтів

Не містить сульфатів, консервантів, штучних ароматів і не схильний до тварин

Органічний склад сертифікований Oregon Tilth

Bee good to your Lips!

Набір із різними ароматами: олія какао мед, мята, гранат, олія ши й арганова олія, таману та чайне дерево, нейтральний, крем-брюле

Ми отримуємо наш екологічний органічний бджолиний віск, сертифікований USDA Organic, від надійних пасмників, що дотримуються наших найсуворіших соціальних, екологічних та економічних вимог.

Ми закуповуємо наш органічний бджолиний віск, сертифікований USDA Organic, у надійних пасників, які займаються цим ремеслом у третьому або четвертому поколінні і десятиліттями навчалися йому, переймаючи практичний досвід. Життя і здоров'я бджіл залежать від того, наскільки етично та гуманно ведеться збирання сирого воску та меду. Ці пасма пишаються тим, що рік у рік стабільно виробляють високоякісні продукти, не заподіюючи шкоди бджолам і природі.

Наш органічний віск збирають на пасеках або в диких бджіл, причому збирачі роблять усе можливе, щоб не заподіяти бджолам шкоди. Бджолоди постійно стежать за вуличними, перевіряючи, щоб бджоли цілий рік були здорові та добре харчувалися, особливо в період посушливої спеки або в морози. Багато наших пастушок використовують дерев'яні улії, які підвішуються на дерева, щоб бджіл не бентежили диких тварин.

Крім того, більшість наших бджіл беруть участь у дослідженнях, які фінансуються урядом і різними університетами. Ці дослідження спрямовані на те, щоб розробити оптимальніші технології поводження з бджолами, залишаючи їх у природному середовищі.

Органічний віск — це натуральний і безпечний для довкілля продукт, створений самою природою. Наше завдання — захищати бджіл, щоб вони надалі пиляють рослини, виробляючи високоякісний органічний віск для майбутніх поколінь

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари