Всі категорії
Додати товар

Хіт- корейський тінт стійкий кольор, не помада блиск, бальзам для губ вино

114 грн
Опис

Новинка! Хіт 2023 На губах тинт не відчувається та не змивається!
 
Від звичної помади та звичних методів промальовування губ відрізняється кардинально!
 
Тінт - винахід корейської індустрії краси. Яскраві кольори. Гіппоаллергенний. Ультрастійкий колір - тримається протягом дня.
Відтінки (на вибір):

CR01 рожевий корал (Rose coral)
OR01 Шардоне апельсин (Chardonnay orange)
PK01 рожевий рум' янець (Blush pink)
RD01 червоне вино (Nebbiolo red)
RD02 червоний Шираз (Shiraz red)
RD03 Мерло бордовий (Merlot burgundy)
Вартість за 1 шт

Тинти для губ: продукт нового покоління! 
Помилково вважати, що це різновид помад чи блисків. Тінт – це пігмент.

Буквально через пару секунд після нанесення тінт не "береться" пальцем, серветкою, не "з'їсться" з їжею, не залишить слідів на посуді, після поцілунку тощо... Це дуже зручно!
Якщо вийти за контур губ - тинт не просвічується, це не помітно і дуже зручно (на відміну від звичних засобів для промальовування губ)!
Тинт випускається у формі пігментованого рідкого флюїду, мусу або гелю і здатний надавати будь-якого відтінку. Ефект від засобу нагадує слід ягід чи вина.

Колекція тінтов  для губ від корейського бренду, славу якому приніс незвичайний дизайн флакона для губ у вигляді пляшки для вина. Кольорова гамма  включає відтінки: від нюдового до темного, істинно винного.

Корейський Ультрастійкий відтінковий захисний Тінт для губ "Червоне вино", виготовлений у вигляді пляшки вина, має солодкий винний фруктовий запах. Містить ланолінову олію у складі. 

Призначення тинту  – надати губам бажаного тону. Він миттєво вбирається, зливається зі шкірою губ, не відчуваючись і змащуючись. Пігмент ідеальний для отримання модного ефекту "зацілуваних губ".

 

🧪 З чого складається тинт для губ?
Основні компоненти косметичного засобу - стійкі барвники, що вбираються в шкіру на приблизно 12 годин. У тій чи іншій кількості тинт містить вітаміни та мінерали. Оскільки більшість пігментів мають сушчі властивості, їх краще наносити на попередньо зволожену шкіру.

Професійні візажисти наводять докази на користь сучасних тинтів:

Насиченість. Засіб міцно вбирається завдяки високій концентрації пігментів. Тому колір виходить яскравим та насиченим.
Стійкість. Оновлювати тинт протягом дня не потрібно, а найстійкіші моделі зберігаються на губах і другого дня. Якщо помада стирається швидко, пігмент поступово змивається і зовсім непомітно.
Легкість нанесення та функціональність. Тинт наноситься на губи за пару секунд – його тон не потрібно вирівнювати, нашаровувати та промальовувати, як звичну помаду.

З недоліків – схильність висушувати шкіру. Щоб уникнути впливу цього побічного ефекту, наносите зволожуючий бальзам або олію до або після користування тинтом.

Змивати стійкий пігмент при необхідності потрібно за допомогою спеціального демакіяжу - двофазного лосьйону, гідрофільного масла або двофазної міцелярної води. Можна використовувати кокосове масло, щоб максимально швидко прибрати колір пігменту.

Як наносити тинт на губи?
Засіб набагато простіший в експлуатації, ніж звичайна помада або навіть блиск.

Нанесіть на губи зволожуючу олію або бальзам.
Розмажте тінт від центру губ до куточків. Колір відразу вбереться в шкіру.

Можна просто нанести пару крапель тинту в центр губ, зімкнути їх кілька разів, і тинт розподілиться по шкірі так, як потрібно, створивши ефект «омбре».

💋Насолоджуйтесь результатом!
Збільшений вміст пігменту фарби, який може вбиратися в шкіру, придаючи їй природний матовий відтінок, а яскравість регулюється залежно від її кількості. При цьому губи зберігають свій природний вигляд. Використовують тінти на губах або щоках.

Зміст нето продукту: 7 г

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари