Всі категорії
Додати товар

Блиск основа для губ 2 в 1 l'oreal paris rouge a levres infaillible duo оригінал

175 грн
Опис

Блиск основа для губ 2 в 1 L'oreal Paris Rouge a Levres Infaillible Duo оригінал

Вік: 18+
Об'єм: 6.6ml
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція

Основа - це повноцінний догляд за губами і вдень, і вночі. Вдень вона подарує зволоження, пом'якшить шкіру та захистить від дії шкідливих зовнішніх факторів, а вночі сприятиме відновленню й наданню еластичності. Текстура основи дуже ніжна і насичена. Вміст вітамінів і сонячних фільтрів сприяє активізації природного процесу відновлення губ. Основа має легкий перламутровий відтінок, який дарує красивий блиск вашим губам.

Унікальна формула блиску дозволяє триматися на губах протягом багатьох годин, що значно спрощує турботи про макіяж. На відміну від помади, блиск додає губам об'єм й водночас зберігає їх природний вигляд. Блиск зробить ваші губи сексуальними та чуттєвими, додасть їм неповторного сяяння і привабливості.

Ціна сайту мейкап від 470 грн у нас же лише 125 грн

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва - ДЛЯ Європи . По термінам нічого не можу підказати , батч код де є спробувала сфотографувати і показала . Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не торкані позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах, що б ви розуміли, але не плутаємо грами і мілілітри.

Пересилаю укр і новою почтою самовивіз в Києві

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари