Всі категорії
Додати товар

Блиск тінт collistar

750 грн
Опис

✨Розпродаж власної косметички✨
☝️Дві одиниці за треть ціни однієї з Брокарду💰

✨Блиск DIOR 976 має сяючі часточки

Варто спробувати блиск-бальзам для губ «Об'ємне сяйво» бренда Dior – і ваше життя не буде колишнім! А макіяж – тим більше. Складно відмовити собі у такій розкоші та задоволенні. Та й навіщо? Витончений флакон, дивовижне мерехтіння і м'який догляд за шкірою губ – заслуговують вашої відданості... А ще – зволоження, що буде відчуватися 24 години! Забудьте про лущення, змазаний фініш і недосконале покриття. Ви заслуговуєте тільки бездоганного результату

Особливості Dior Addict Stellar Gloss бренда Dior:

- ергономічний і м'який аплікатор;
- насичений і стійкий пігмент;
- не стирається після прийому їжі або напоїв;
- ніжна текстура живить та інтенсивно зволожує епідерміс;
- поєднує декоративну та доглядову дію;
- створює чудовий фініш на губах.

✨Помада-блиск Collistar Twist Gloss Ultrabrillante відтінок peach 🍑

Для ефектного макіяжу вам просто необхідний хороший блиск для губ, такий як Collistar Twist Gloss Ultrabrillante. Візажисти, косметологи та й просто досвідчені жінки знають, як складно досягти бездоганного результату та приголомшливого зовнішнього вигляду. Тому вони дуже вимогливі у виборі косметичних засобів. Жінки, які знаються на косметиці, обирають для себе тільки найкраще, тільки те, що підкреслить індивідуальність, розкриє їхній неповторний внутрішній світ зовнішніми засобами. І звичайно ж, прекрасний вибір для них - це блиск для губ Collistar Twist Gloss Ultrabrillante.

Чудовий засіб для мейкапу губ під назвою Collistar Twist Gloss Ultrabrillante містить гіалуронову кислоту і проколаген, за рахунок чого досягається чудове зволоження губ, ефект розгладження, відчуття комфорту та м'якості. Легка текстура блиску Collistar Twist Gloss Ultrabrillante майже не відчувається на губах, але при цьому створює ефект чудового блиску і приємного кольору, даючи змогу зробити макіяж просто бездоганним. Блиск для губ Collistar Twist Gloss Ultrabrillante представлений у формі стика, його м'який наконечник дає змогу наносити блиск на губи легко та швидко.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
adeliua
adeliua
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари