Всі категорії
Додати товар

Uzu happy bag green by flowfushi lip 38 °c блиск-бальзам для губ із молочнокислими...

2500 грн
Опис

UZU HAPPY BAG GREEN BY FLOWFUSHI Lip 38 °C блиск-бальзам для губ із молочнокислими бактеріями, набір 4 шт, Японія

Інноваційний блиск для губ. Найпопулярніший бальзам у Японії особливо в літній період!

Містить близько 19 млрд молочнокислих бактерій "La Flora EC-12 ®". Посилює кровообіг, зволожує і живить шкіру губ.

Не тече, не липне, заповнює вертикальні зморшки на губах.
Можна використовувати як маску на ніч.

UZU представляє набір із чотирьох популярних бальзамів для губ, об'єднаних у колекцію під назвою HAPPY BAG GREEN BY FLOWFUSHI Lip 38 °C:

+3 Інтенсивний рожевий,

+5 Кораловий,

0 Прозорий,

-2 Прозорий SHEER-GREEN.

Кожен бальзам абсолютно унікальний, але ідеально поєднується з іншими за відтінками і текстурами, надаючи вам можливість вибирати бальзам залежно від вашого стилю, ситуації та настрою.

Колекція GREEN створена з урахуванням краси губ як усередині, так і зовні. Інноваційна формула бальзамів призначена для досягнення ефекту "підвищеної температури" на губах.
Японські технологи визначили, що губи мають найпривабливіший вигляд за температури 38 °C, і кожен відтінок бальзаму відповідає певній температурі від цієї позначки. Це робить Flowfushi найбільш затребуваним бальзамом у Японії, особливо влітку.

Склад бальзамів FLOWFUSHI Lip 38 °C містить компоненти, що стимулюють кровообіг і зволожують тонку шкіру губ.
Незвичайний інгредієнт - приблизно 19 мільярдів молочнокислих бактерій La Flora EC-12 ®, активізує мікрофлору губ, забезпечуючи активне зволоження, щільність і довготривале збереження молодості та краси губ.

Ці бальзами відмінно доглядають за губами протягом дня, а також ідеальні для використання вночі.
Уже за тиждень застосування помітні перші результати, і губи набувають помітного зволоження та м'якості. Зручний аплікатор зігнутої форми полегшує нанесення блиску, а стильний дизайнерський флакон стане прикрасою вашої сумочки.

Бальзам має приємну текстуру, що ідеально заповнює вертикальні зморшки на губах.
Не тече і не липне, забезпечуючи вологий глянцевий блиск.
Тонким шаром можна використовувати як базу для губної помади, що робить цей продукт універсальним і невід'ємним елементом вашого макіяжу.

Спосіб застосування: 
Наносьте на губи протягом дня.
При нанесенні тонким шаром можна використовувати як базу для губної помади.

Склад: полібутен, тетра (гідроксистеаринова кислота / ізостеаринова кислота) дипентаеритритил, октилдодеканол, ланолін або складні ефіри жирних кислот (C10-30) (холестерин / ланостерин), мікрокристалічний віск, діізостеарілмалат, етілгексілметоксіціннамат, бісдігліксілетілетілполіацілетанол порошок, Enterococcus faecalis, \пальмітоілтріпептід-1, \"пальмітоілтріпептид-1, \", етилгексилпальмітат, етилгексилгліцерин, диметикон, гліцерилдіізостеарат, трибегенін, токоферол, ізостеаринова кислота, сорбітан (отриманий із пшениці), декстрин пальмітат, оксид алюмінію, симетикон Гідроксид алюмінію, синтетична слюда золота або синтетичний фторфрогопіт, червоний 201, сульфат Ba, каніфоль, червоний 202, жовтий 4, синій 1

Виробник: Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари