Всі категорії
Додати товар

Рідка помада блиск для губ sephora cream lip stain metal відтінок 115 металік

335 грн
Опис

Дівчата, вся наша декоративна та косметика з догляду — СТОК з Італії 100% оригінал:
- залишки минулих колекцій;
- косметика з лімітованих колекцій;
- тестери та повнорозмірні версії;
— товари з батч-кодами й без них.

За батч-кодами все перевірено на оригінальність. Ціни набагато нижчі, ніж на офіційних українських сайтах!
ВАЖНО! Багато товарів приходять без коробок, тому можуть мати потертості та подряпини. Якщо для вас це важливо (наприклад, купуєте для подарунка) — уточнюйте всі ДО покупки та читайте уважно опис!!!

Внимание!!! Безпечною оплатою й накладеною платежею відправлячем ТІЛЬКИ ЗАПОЧАСНУ КОСМЕТИКУ. Всі інші товари — тільки по 100% передоплаті!
Згідно зі встановленням Кабінету Міністрів України «Про реалізацію окремих положень Закону України» Про захист прав споживачів парфумерно-косметичні вироби НЕ ПІДЛІЖАТ ОБМЕНУ АБО ПОМІНУ АВРАТУ
*******
Рідка помада блиск для губ Sephora Cream Lip Stain METAL відтінок 115 металік
Новий, без коробочки
Рік випуску: 2019
Який вигляд має на губах — см. відеообзор (час с 3:53)
Відтінки в наявності див. на фото
*******
Cream Lip Stain — шовк на ваших устах! Помада, якої немає рівних. Ніжна кремова консистенція найтоншим шаром ляже на шкіру губ, створюючи рівномірне ідеальне покриття з металевим сяйним фінішем. Формула помади розроблена на основі натуральної олії авокадо, яка забезпечує тривалу поживну та зволожувальну дію. Завдяки цьому навіть за найвищої стійкості помади губи залишаться чуттєво м'якими.

Cream Lip Stain не залишить відбитків на чашці з ароматною кавою, щоку та губах улюбленого чоловіка, модного шарфа у разі випадкового дотику, келиху із шампанським. Зручний скошений спонж-аплікатор, ідеально повторює форму губ і дає змогу нанести помаду, не виходячи за контури. Стійкість помади — весь день, до моменту демакіяжу за допомогою спеціальних косметичних засобів. Cream Lip Stain — помада мрії!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари