Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Олівець для губ

50 грн
Опис

точний олівець для губ essence Soft & Precise Lip Pencil забезпечує матовий фініш вашим губам, не залишаючи їх сухими чи потрісканими. Це тому, що цей олівець містить надзвичайно гладку формулу, яка дозволяє створити сміливий образ або простіший макіяж для повсякденного життя. У той же час цей олівець для губ досить точний, щоб не підвести! Ваші губи будуть ідеально окресленими і навіть повними, якщо ви вирішите використовувати їх без додаткової помади.
Цей олівець для губ має шовковисту текстуру та забезпечує оксамитове матове покриття. Крім того, він забезпечує високу пігментацію, а його нанесення просте, швидке та ефективне. Він також стійкий до розмазування та тривалий, оскільки протримається на ваших губах цілий день! Крім того, його формула містить зволожуючі інгредієнти, які допомагають пом'якшити навіть найсухіші губи.
Загалом, цей олівець для губ забезпечує екстремальний колір будь-якого образу, який ви бажаєте. Будь то більш повсякденний макіяж або щось більш сміливе, цей колір не дозволить вам виглядати погано! Високопігментований, стійкий, стійкий до розмазування та оксамитовий матовий фініш, що вам потрібно більше? Крім того, ваші губи почуватимуться комфортно завдяки своїй формулі, яка заспокоює та зволожує шкіру.
характеристики
Сімейство кольорів: бордовий;
Кольорова віддача: інтенсивний;
Фініш: оксамитовий матовий;
Фактура: олівець;
Підходить для: підведення та визначення губ;
Презентація: точильний олівець з кольоровим кінчиком;
Формула не містить: інгредієнтів тваринного походження, парабенів, спирту та ароматизаторів.
Основні інгредієнти
Токоферол, також відомий як вітамін Е, заспокоює шкіру;
Слюда є багатофункціональним інгредієнтом, який допомагає продуктам довше прилипати до шкіри та діє як засіб, що запобігає злипанню та сухості.
Як використовувати
Спочатку окресліть губи олівцем для губ essence Soft & Precise Lip Pencil. Потім нанесіть свій улюблений додатковий колір для губ від essence This Is Me. діапазон. Крім того, ви можете використовувати це як фарбу для губ, заповнивши всю губу.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alena...
alena.berezhna
Ромни
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари