Всі категорії
Додати товар

Shiseido inkduo олівець для губ

400 грн
Опис

0.2X0.9 G
Надайте губам виразність та ефектний візуальний об'єм завдяки Shiseido Lipliner Inkduo! М'який олівець-праймер не лише красиво підкреслює контур, а й вирівнює поверхню шкіри для кращої стійкості помад і блисків. Формула засобу розроблена талановитими майстрами японського бренда. Вона містить канделильський віск, який прекрасно пом'якшує та розгладжує епідерміс, запобігає сухості та лущенню.

Спеціальні пігменти в складі забезпечують рівномірний насичений відтінок, який зберігає свою яскравість до восьми годин. За допомогою олівця-праймера Shiseido Lipliner Inkduo ви можете легко скорегувати природну форму губ. Він має приємну кремову текстуру, тому кожна лінія виходить плавною та чіткою.Надайте губам виразність та ефектний візуальний об'єм завдяки Shiseido Lipliner Inkduo! М'який олівець-праймер не лише красиво підкреслює контур, а й вирівнює поверхню шкіри для кращої стійкості помад і блисків. Формула засобу розроблена талановитими майстрами японського бренда. Вона містить канделильський віск, який прекрасно пом'якшує та розгладжує епідерміс, запобігає сухості та лущенню.

Спеціальні пігменти в складі забезпечують рівномірний насичений відтінок, який зберігає свою яскравість до восьми годин. За допомогою олівця-праймера Shiseido Lipliner Inkduo ви можете легко скорегувати природну форму губ. Він має приємну кремову текстуру, тому кожна лінія виходить плавною та чіткою.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
100luxe
100luxe
Одеса
81% виконаних замовлень
Була