Всі категорії
Додати товар

Sisley phyto-lip twist помада/фітобальзам для губ

550 грн

розпродаж до 25 Травень

451 грн
Опис

Було декілька затестів.
В наявності 1 штука.
Відтінок chestnut, 09.

Phyto-Lip Twist - це олівець-помада для губ. Яскравий, як помада, і сяючий, як блиск. Наноситься одним рухом, залишаючи губи м'якими і зволоженими, помітно більш гладкими і об'ємними завдяки коктейлю активних компонентів на рослинній основі. Неймовірно чуттєва текстура, гладка, ніжна, змушує по-новому поглянути на такий предмет макіяжу, як губна помада. Яскраві насичені відтінки легко «носяться» і дозволяють врахувати різні побажання в макіяжі різних стилів, від непомітного природного до подиумно яскравого.

Наноситься як губна помада. Розмір грифеля ідеальний для промальовування і додання кольору губ одним рухом руки. Для більш насиченого кольору повторюйте нанесення по всій поверхні губ.

Яскравий, як помада. Сяючий, як блиск. Комфортний, як бальзам. З кожним нанесенням губи стають м'якше і красивіше.

Краса жіночих губ є важливою частиною образу, що дозволяє гармонійно розставити акценти. А настирлива проблема сухості губ може стати додатковою можливістю для вдосконалення. Широкий асортимент косметики дозволяє ефективно боротися з дискомфортом від потріскування губ.
Ніжна консистенція Phyto-Lip Twist легко наноситься, залишаючи вашу посмішку сяючою комфортом і ніжністю. Формула засоби на рослинній основі, що дозволяє вам насолоджуватися м'якістю шкіри губ без синтетичних домішок. Бальзам лягає невидимою плівкою, дозволяючи вам завжди виглядати яскраво і природно. Питательно-витаминная формула, входящая в состав средства, заботится о красоте и здоровье губ, защищает их от негативного воздействия ультрафиолетовых лучей, помогает вам сиять безупречным макияжем на протяжении целого дня.
Широкая палитра позволяет подобрать оттенок для самого капризного настроения. Удобный формат фитобальзама (выкручивающийся карандаш) практичен в использовании, поможет вам быстро и незаметно откорректировать макияж.

Способ применения

Можно наносить, как помаду, можно прорисовать контур губ - одним движением. Один шар дасть насичений колір і блиск, декілька шарів - яскравий спалах, справжнє свято кольору.

Складу

hydrogenated polyisobutene, bis-diglycerylpolyacyladipate-2 bis behenyl/isostearyl/photosteryl dimer dilinoleyl dimerdillinoleate, aluminiumborosilicate, polyethylen, triisostearin, microcristalline wax, trimethylolpropane, triethylhexanoate, comiphora mukul resin extract, hydroxyhyrocinnamate, CI77891, CI15850, CI45410, Ci77492

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
auslese
auslese
Супер-продавець
Дніпро
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари