Всі категорії
Додати товар

Матова помада татуаж для губ yves saint laurent tatouage couture оригінал

300 грн
Опис

Матова помада татуаж для губ Yves Saint Laurent Tatouage Couture оригінал

№1 - Rouge Tatouage - Червоне татуювання

Вік: 18+
Об'єм: 6ml
Класифікація: елітна
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція

Помада для губ Tatouage Couture Matte Stain Fall надасть вашому бездоганному макіяжу витонченості та неймовірного шарму. До складу б'юті-продукту входять натуральні компоненти, тому він забезпечить дбайливий і ефективний догляд за чутливою шкірою, запобіжить пересиханню і наситить її необхідною вологою.

Рідкий косметичний засіб – творіння фахівців всесвітньо відомого бренда Yves Saint Laurent, поєднує в собі чудовий матовий фініш і розкішний відтінок. Легка консистенція, яка тане, легко наноситься і залишається на губах невагомим шаром, не залишаючи липкості та патьоків. Завдяки зручному аплікатору забезпечується точне промальовування і нанесення на контури – ваші губи стануть чуттєвими і спокусливими.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість продукту на губи і рівномірно розподіліть. Наносіть продукт від центру до країв, щоб уникнути занадто щільного шару в куточках.

Ціна оригінального сайту в середньому 790 грн , а у нас же всього 300 грн

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари