Всі категорії
Додати товар

Фірмова зволожуюча помада rimmel moisture renew lipstick 800 pink star

75 грн
Опис

фірмова зволожуюча помада rimmel moisture renew lipstick 800 pink star

Вік: 18+
Класифікація: міддл маркет
Країна ТМ: Великобританія
Зроблено в: Франція

Помада, яка не тільки надає губам насиченого кольору та блиску, але ще й дбайливо доглядає за ними, повинна бути в косметичці будь-якої жінки. Декоративні засоби здебільшого відомі негативним впливом на шкіру, але губна помада Rimmel Moisture Renew гарантує вашим губкам комфорт протягом усього дня. Її секрет полягає в спеціальній комбінації зволожувальних інгредієнтів, які пом'якшують, розгладжують і зволожують губи.

До складу помади входять натуральні олії й інші інгредієнти, які живлять шкіру та насичують її вологою. У результаті використання цього декоративного засобу ваші губи виглядають гладенькими і доглянутими, завдяки чому і сама помада лягає на них бездоганно. Макіяж із Rimmel Moisture Renew бездоганно тримається протягом дня, не розмазуючись і не розтікаючись навіть без додаткового контуру спеціальним олівцем. Колекція насичених відтінків губної помади Rimmel з невеликим додаванням шимера надасть посмішці соковитої спокусливості та м'якого сяйва.

Ціни сайту мейкап наприклад за ці кольори 180 грн у нас же ммм ...

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари