Всі категорії
Додати товар

Палетка для губ помади maybelline new york color drama lip contou

150 грн
Опис

Низька ціна тому що вишовший офіційний термін придатності.На якість не впливає

Бездоганний макіяж губ, який підкреслить вашу природну привабливість та витончений смак, - це мрія, яка легко стане реальністю з розкішною палеткою Color Drama Lip Contour Palette бренда Maybelline New York! Вона складається з 4-х видів високоякісних косметичних засобів - праймера, відтінків для промальовування контуру губ, хайлайтера та помад.

За допомогою праймера ви зможете підготувати губи до нанесення макіяжу, значно подовжити стійкість помади і зробити відтінки виразнішими. Відтінки для контуру ідеально підходять для того, щоб охайно окреслити губи, а також для створення градієнтного мейк-апу. Хайлайтер призначений для висвітлення бажаних ділянок і візуального збільшення об'єму губ, а помади приємно здивують вас ніжною кремоподібною текстурою та насиченістю відтінків.

Компактний формат і двосторонній пензель, яким укомплектована палетка, роблять її надзвичайно зручною для застосування. Експериментуйте з образом, змішуйте відтінки та спробуйте виконувати макіяж в нових для себе техніках, створюючи мейк-ап, гідний справжньої королеви краси!
Спосіб застосування
підготуйте губи до контурування, наносячи на них праймер. Спеціальним пензликом обведіть губи контурним відтінком. Нанесіть помаду. Для створення об'ємніших губ додайте хайлайтер в центр губ, таким чином губи стануть об'ємнішими

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
prostotina
ElenShop
Київ
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари