Всі категорії
Додати товар

Повномірна!!!! 🔥🔥🔥помада bobbi brown crushed lip color помада

500 грн
Опис

Нова. Не відкривалася.
Вироблено в США.
Повномірна 3,4 гр
Оригінал

Всесвітньо відомий американський бренд декоративної косметики Bobbi Brown випустив нову серію помад для губ. Стійка формула і насичені відтінки підкорили серця не тільки багатьох красунь, а й професійних візажистів. Лаконічний чорний дизайн футляра з червоним написом підкреслить елегантність і смак власниці унікального тону помади.

Crushed Lip Color м'яко наноситься і рівномірно розподіляється, не залишаючи плям і грудочок. З такою помічницею не важко домогтися плавного переходу омбре або ефекту зацілованих губ. Продукт створює ідеальне покриття, яке не забивається в складки і не розтікається навіть через кілька годин. Вітаміни Е і С дбайливо доглядають за епідермісом, захищаючи його від негативного впливу навколишнього середовища і появи надмірної сухості. Помада має гарний матовий фініш.

Спосіб застосування: Перший варіант — нанести помаду за допомогою пензлика. Другий — безпосередньо з тюбика. Третій варіант — нафарбувати тільки нижню губу, потім стулити губи і трохи потерти їх одна об одну.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари