Всі категорії
Додати товар

Рідка помада для губ + двосторонній олівець для губ half magic mouth cloud

360 грн

розпродаж до 11 Травень

198 грн
Опис

Цей неймовірно легкий крем для губ змусить вас парити на Cloud Nine. Його збита повітряна текстура надає губам приємного м'якого розмиття і доповнює ваш наймрійливіший макіяж.
Злегка нанесіть для м'якого розмиття кольору і нанесіть шар для отримання насиченого пігменту і повного покриття кольору губ. Змішуйте, комбінуйте та змішуйте з олівцями для губ SCULPTITUDE, щоб отримати ефект, схожий на фарбу, що дає змогу легко додавати глибину та об'ємність, теплоту або прохолоду, омбре та ореоли.

Стійкий олівець для губ 2-в-1 у взаємодоповнюючих відтінках, створений для підкреслення губ і збереження кольору протягом усього дня. Наносьте на всю поверхню губ для стійкості, на весь колір або комбінуйте з м'яким матовим кремом для губ MOUTH CLOUD, щоб отримати свій власний індивідуальний відтінок губ.
Будьте готові розкрити в собі художника за допомогою цих кумедних поєднань олівців для губ. Зігрійте або охолодіть свій образ губ за допомогою додаткових відтінків на обох кінцях цього подвійного олівця або додайте об'єму, змішавшись з основним кольором губ.
Кожна пара SCULPTITUDE була створена для доповнення відповідного відтінку MOUTH CLOUD для керованого експерименту з індивідуального змішування відтінків, але всі відтінки SCULPTITUDE і MOUTH CLOUD можна змішувати й поєднувати для безкінечної творчості.
Використовуйте окремо для контурування і заповнення губ, щоб надати губам об'ємного і стійкого вигляду. Змішуйте, комбінуйте та змішуйте зі збитими кремами для губ MOUTH CLOUD для нанесення, що нагадує фарбу, що дає змогу легко додавати глибину та об'ємність, теплоту або прохолоду, омбре та ореоли.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари