Всі категорії
Додати товар

Помада з лімітованої колекції

1300 грн -5% 1235 грн
Опис

Повнорозмірна помада у кольорі Starlet Red (Яскравий червоний з теплим відтінком і кремовим покриттям.) 3,5 г

Зробіть момент, підібравши кожен силовий хід.

Ця стійка помада насичує губи ефектним, зручним кольором, створеним для будь-якого тону шкіри. Високоефективна губна помада зберігає справжній колір і тримається протягом 10 вражаючих годин, захищаючи від розпливання, розпливання та зморшок.

Кремове покриття: об’ємний колір легко ковзає до гладкого атласного покриття. Губна помада з повним покриттям, що наповнює, живить і кондиціонує. (Хочете більше відтінків? Ознайомтеся також із нашими покриттями Matte та Hi-Lustre.)

Натуральний комплекс Moisture Lock* забезпечує додатковий чарівний догляд за губами під час носіння. Губи миттєво виглядають пухкими та гладкими, з часом вони стають більш виразними та рельєфними навіть після видалення помади.

Експертно розроблена помада має ідеальну форму, щоб допомогти виліпити вигини ваших губ із точністю без зусиль.

Золотистий футляр із магнітним ковпачком приємно мати та тримати в руках. Продумано розроблений для поповнення в обрану колекцію наших найбажаніших відтінків губної помади.

#LeaveYourMark: ця стійка помада для всіх і для будь-якого випадку. Ознайомтеся з усіма необхідними відтінками в 3 модних відтінках.

Рекомендований інгредієнт: Moisture Lock Complex

Наш насичений природний* комплекс Moisture Lock Complex складається з суміші сильнодіючих олій і потужного рослинного екстракту, щоб миттєво кондиціонувати губи та надати їм пухкість, зберігаючи зволоженість губ протягом тривалого часу.
Потужна суміш олій: олія кісточок червоної малини, олія кісточок лугової та олія абрикосових кісточок живлять і кондиціонують губи.
Екстракт солікорнеї трав’яної: потужний рослинний екстракт зберігає вологість і комфорт губ протягом тривалого часу.

Без коробки, так як з набору! Можу надати всі документи, які підтверджують оригінальність товару (інвойс про покупку з офіціального сайту, електронний чек, ТТН та інше)

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Вид:
Текстура:
Кремова
Особливості:
Стійка
Особливості:
Набір

Схожі товари