Всі категорії
Додати товар

Loreal matte lip crayon помада-олівець 107 sizzling sugar 1,3г

160 грн -22% 125 грн
Опис

L'Oréal Paris Matte Lip Crayon — інноваційна помада у формі олівця, яка вражає своїм матовим покриттям і стійкістю.

Ця матова помада у формі олівця L'Oréal Paris забезпечує насичений колір одним рухом. Її насичений, матовий відтінок довго тримається на губах, гарантуючи стійкий ефект без необхідності частої корекції макіяжу. Більше того, нанесення надзвичайно просте та приємне, завдяки чому малювання губ стає дуже простим.

Ключовим елементом унікальної формули L'Oréal Paris Matte Lip Crayon є її кремова текстура, яка забезпечує гладке та рівномірне покриття губ. Закручений кінчик олівця розроблено з урахуванням зручності, що дозволяє точно малювати контури та наповнювати губи кольором.

Додатковою перевагою L'Oréal Paris matte lipstick є витончений аромат солодкої карамелі, який додає задоволення при нанесенні та носінні помади. Завдяки цьому досвід фарбування губ стає не тільки візуальним задоволенням, але й чуттєвим. L'Oréal Matte Lip Crayon -це не тільки косметичний засіб, але й засіб, який дозволяє виразити себе за допомогою інтенсивного, матового кольору. Незалежно від випадку, ця помада в формі олівця додасть Вам впевненості та гламурного вигляду, який приверне увагу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?